Δημήτρης Βασιλείου Διαχείριση ακινήτων, Σπάτα
  Αρχική     Εταιρεία     Υπηρεσίες     Εκτιμήσεις Ακινήτων     Επικοινωνία  
 
EN 
cat 1 cat 2 cat 3 cat 4
Εκτιμήσεις - Πραγματογνωμοσύνες Ακινήτων

► ΓΕΝΙΚΑ

 

Η εκτίμηση της αξίας  των ακινήτων σας, από εξειδικευμένο και έμπειρο εκτιμητή, με την υπάρχουσα οικονομική κρίση, είναι περισσότερο παρά ποτέ επιβεβλημένη.  Η  σωστή αποτίμηση της αξίας των ακινήτων σας είναι αναγκαία, διότι  οι μόνοι που ωφελούνται ουσιαστικά από τα υποτιμημένα ακίνητα, είναι οι κερδοσκόποι, που διαθέτουν οικονομική ρευστότητα, για να επωφεληθούν από τις οικονομικές μας δυσκολίες.

Η επιστημονική ομάδα του Γραφείου μας έχει συγκροτηθεί προκειμένου να μπορεί να παράσχει σε εσάς εξειδικευμένες και ολοκληρωμένες υπηρεσίες στην παροχή πιστοποιημένων εκτιμήσεων αξιών ακινήτων.

Το Γραφείο μας πραγματοποιεί  εκτιμήσεις ακίνητων και χαρτοφυλακίου ακίνητης περιουσίας, με επιστημονικές μεθόδους, έτσι ώστε να γνωρίζεται πόσο πρέπει να αγοράσετε, να πουλήσετε ή πόσο αξίζει η περιουσία σας κάθε στιγμή.

Ο Κος Δημήτρης Βασιλείου, Σύμβουλος Ανάπτυξης Ακινήτων και Μεσίτης Αστικών Συμβάσεων είναι εγγεγραμμένος  στον κατάλογο εκτιμητών – πραγματογνωμόνων του Πρωτοδικείου Αθηνών (6386/2011 Απόφαση Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών) επί θεμάτων Τοπογραφίας, Τεχνικής, Μηχανικής, Αρχιτεκτονικής, Μηχανολογικής, Ηλεκτρολογίας, Οδοποιίας, Γεφυροποιίας και Εκτιμήσεως Ακινήτων.

 

► ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

 

Το κύριο αντικείμενο των παρεχόμενων υπηρεσιών του Γραφείου μας καλύπτει πολλούς τομείς, με πιστοποιημένες εκτιμήσεις της εμπορικής (αγοραίας) αξίας, για: 

♦ Οικόπεδα και αγροτεμάχια

♦ Κατοικίες και διαμερίσματα

♦ Επαγγελματικούς Χώρους (καταστήματα, γραφεία κ.λ.π.)

♦ Βιομηχανικές και Βιοτεχνικές εγκαταστάσεις

♦ Ειδικών κατηγοριών κτίρια (διατηρητέα κ.α.)

Τεχνικά έργα

Οι κύριοι λόγοι για τους οποίους κρίνεται χρήσιμη και πολλές φορές απαραίτητη, η αξιοποίηση των Υπηρεσιών Πιστοποιημένων Εκτιμήσεων είναι για:

♦ Αγορές, πωλήσεις, μισθώσεις και αντιπαροχές ακινήτων 

♦ Απαλλοτριώσεις ιδιοκτησιών 

♦ Αποζημιώσεις ακινήτων

♦ Πραγματογνωμοσύνες για δικαστική χρήση 

♦ Αποτίμηση αξίας εταιρειών και επιχειρήσεων 

♦ Αξιοποίηση και ανάπτυξη ακίνητης περιουσίας 

Το Γραφείο μας παρέχει επιπλέον, μελέτες ανάπτυξης, βιωσιμότητας και αξιοποίησης της ακίνητης περιουσίας σας. 

Οι πιστοποιημένοι εκτιμητές του γραφείου μας, με τεράστια εμπειρία σε εκτιμήσεις ακινήτων, θα συντάξουν για εσάς αιτιολογημένη έκθεση με φωτογραφικό υλικό η οποία θα είναι για εσάς το καλύτερο διαπραγματευτικό εργαλείο για κάθε σας κίνηση στην αγορά των ακινήτων.

 


 
© Copyright 2011-2012 | Designed and Programming By onlab ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ, ΔΗΜ. ΧΡ. ΜΠΕΚΑ 69 (ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ), ΣΠΑΤΑ, ΤΗΛ.: 2106635506, ΚΙΝ.: 6936633211 Valid HTML 4.01 Transitional