Δημήτρης Βασιλείου Διαχείριση ακινήτων, Σπάτα
  Αρχική     Εταιρεία     Υπηρεσίες     Εκτιμήσεις Ακινήτων     Επικοινωνία  
 
EN 
cat 1 cat 2 cat 3 cat 4
ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΤΙΡΙΩΝ - ΕΚΔΟΣΗ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ


►  ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΩΝ & ΚΤΙΡΙΩΝ 

Εμπιστευθείτε την Διαχείριση του Κτιρίου σας στο Γραφείο μας και εξασφαλίστε την ηρεμία στις σχέσεις των ενοίκων, καθώς η εκτέλεση των διαχειριστικών καθηκόντων από το Γραφείο Διαχείρισης Ακινήτων ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ είναι εγγύηση για την ορθή λειτουργία της πολυκατοικίας και την δίκαιη κατανομή των δαπανών, απαλλάσσοντας σας από την ευθύνη συλλογής χρημάτων και επίλυσης προβλημάτων της πολυκατοικίας.

Το πρόγραμμα Διαχείρισης Κτιρίων του Γραφείου μας περιλαμβάνει

♦ Έκδοση λογαριασμών Κοινοχρήστων Δαπανών και αποστολή ειδοποιητηρίων στους ενοίκους/ιδιοκτήτες

Παραλαβή και πληρωμή κοινοχρήστων λογαριασμών και συνεργείων πολυκατοικίας.

♦ Είσπραξη κοινοχρήστων μια (1) φορά το μήνα από τα διαμερίσματα με εισπράκτορα του Γραφείου μας καθώς και δυνατότητα πληρωμής μέσω τράπεζας

♦ Προγραμματισμός και εκτέλεση κάθε τακτικής εργασίας (απολύμανση, συντήρηση καυστήρα,κλπ.) από αυστηρά επιλεγμένα τεχνικά συνεργεία.

♦ Μετρήσεις ωρών αυτονομίας, ογκομέτρηση δεξαμενής πετρελαίου, έγκαιρος ανεφοδιασμός της πολυκατοικίας με πετρέλαιο με εγγυημένη ποιότητα, ποσότητα και τιμή

♦ Διενέργεια Γενικών Συνελεύσεων όποτε αυτό κρίνεται απαραίτητο και έγκριση για κάθε θέμα που αφορά την πολυκατοικία

♦ Νομικό τμήμα, εξειδικευμένο για την αντιμετώπιση οφειλών κοινοχρήστων δαπανών

♦ Τακτική εποπτεία στην πολυκατοικία για τον έλεγχο και εντοπισμό τυχόν προβλημάτων όπως: καμμένες λάμπες, βλάβες κοινόχρηστων χώρων, επιθεώρηση καθαριότητας, κλπ.

 

► ΕΚΔΟΣΗ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ

Η μηχανογραφημένη έκδοση των κοινόχρηστων λογαριασμών αποτελεί ένα ιδιαίτερα νευραλγικό σημείο για κάθε πολυκατοικία. Λάθη και παραλείψεις στη διαδικασία του επιμερισμού των εξόδων έχουν γίνει πολλές φορές η αφορμή για διενέξεις μεταξύ των ενοίκων, δυσκολεύοντας πολύ τη δουλειά του διαχειριστή και κατά συνέπεια εμποδίζοντας την ομαλή λειτουργία της πολυκατοικίας.

Το Γραφείο Διαχείρισης Ακινήτων ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ,είναι σε θέση να εκδίδει  σωστά και αναλυτικά τα κοινόχρηστα, βοηθώντας το διαχειριστή να κατανείμει τα έξοδα του κτιρίου, χωρίς λάθη και με τα κατάλληλα χιλιοστά για κάθε δαπάνη, παρέχοντας έγκυρες συμβουλές. Το μηχανογραφικό μας σύστημα για την έκδοση των κοινόχρηστων παρέχει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για τις δαπάνες με τρόπο απλό και κατανοητό, ώστε να διευκολύνει την επαλήθευση των ποσών και να μην αφήνει περιθώρια για αμφισβητήσεις. 

♦ Με ειδοποιητήριο που αναλύει τα έξοδα του μήνα

♦ Με εξοφλητική απόδειξη διαμερίσματος

♦ Με εξελιγμένο πρόγραμμα επιμερισμού

♦ Με πρόγραμμα αυτόνομης θέρμανσης

♦ Με κατ’ οίκον παράδοση εντός 24 ωρών

 

 


Προηγούμενη   1  2  3  4  5  
 
© Copyright 2011-2012 | Designed and Programming By onlab ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ, ΔΗΜ. ΧΡ. ΜΠΕΚΑ 69 (ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ), ΣΠΑΤΑ, ΤΗΛ.: 2106635506, ΚΙΝ.: 6936633211 Valid HTML 4.01 Transitional